Познаваме Леонардо ди Каприо като талантлив актьор и активист в борбата

...
Познаваме Леонардо ди Каприо като талантлив актьор и активист в борбата
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо дарява 7,6 млн. паунда за Украйна

Познаваме Леонардо ди Каприо като надарен артист и деятел в борбата с климатичните промени - фондацията му  е правила великодушни дарения за над 200 плана, които имат разнообразни цели като защита на дивата природа от изгубване, запазване на океаните и доста други.

С днешна дата Леонардо ди Каприо извърши нов героизъм, като подари 7,6 млн. паунда на Украйна, която се бори с съветската инвазия последните две седмици. 47-годишният артист има персонален претекст за огромното подаяние - баба му по майчина линия Хелена Инденбиркен е родена в Одеса. Тя емигрира в Германия с родителите си през 1917 година

Ди Каприо е бил доста непосредствен с баба си, а тя от своя страна постоянно го е подкрепяла в актьорските му инициативи. Инденбиркен умря на 93-годишна възраст през 2008 година Тя придружаваше Ди Каприо на министър председателите на доста от неговите филми.

Според изданието „ Polish News “ дарението на артиста за Украйна е било оповестено от Международния Вишеградски фонд. Други известни персони също показаха поддръжката си към случаващото се в Украйна и се включиха с дарения. Мила Кунис и Аштън Къчър да вземем за пример подариха 3 милиона $ за филантропична помощ за страната. Подкрепата ще бъде ориентирана към Flexport.org и Airbnb.org, две организации, които интензивно работят на терен, като дават незабавна помощ на тези, които имат най-голяма потребност от нея.

Финансова поддръжка за бежанците ще пристигна и от модела от палестински генезис Джиджи Хадид. В профила си в обществените мрежи тя написа, че подарява приходите си от ревютата по време на Седмицата на модата.
Мила Кунис и Аштън Къчър подаряват 3 млн. $ за Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР